Ακύρωση - Επιστροφή παραγγελίας

Το Podhlato.gr  ως εταιρία που στηρίζει και στηρίζεται στο Ηλεκτρονικό Εμπόριο παρέχει στους πελάτες  τη δυνατότητα να έρθουν σε άμεση επαφή με τα προϊόντα της παρέχοντας για αυτά αναλυτικές περιγραφές και πλήρες οπτικό υλικό.  Παρόλα αυτά θέλοντας να ικανοποιήσουμε στον απόλυτο βαθμό τους πελάτες μας, παρέχουμε τη δυνατότητα επιστροφής ελαττωματικών προϊόντων καθώς και ακύρωσης της παραγγελίας.
 
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ
Οι όροι επιστροφής ελαττωματικών προϊόντων είναι οι ακόλουθοι:

  • Η ημερομηνία υποβολής αίτησης επιστροφής δεν πρέπει αν απέχει πάνω από επτά(7) ημερολογιακές ημέρες από την ημερομηνία  παραλαβής της παραγγελίας.
  • Η συσκευασία να μην έχει παραβιαστεί
  • Το προϊόν να βρίσκεται στην  αρχική  εργοστασιακή  κατάσταση.

Η διαδικασία επιστροφής είναι η ακόλουθη:


Επιστροφή σε κατάστημα. Μπορείτε να επισκεφθείτε ένα από τα καταστήματα της Sport & Fitness και αφότου ελεγχθεί η κατάσταση του προϊόντος ο αρμόδιος υπάλληλος θα σας καθοδηγήσει για την ολοκλήρωση της διαδικασίας επιστροφής.


Μέσω Courier. Αφού πρώτα επικοινωνήσετε μαζί μας και μας ενημερώσετε συσκευάζετε προσεκτικά το προς επιστροφή προϊόν και το αποστέλλετε υπόψη του τμήματος επιστροφών. Αφότου το τμήμα επιστροφών ελέγξει πως πληρούνται οι παραπάνω αναφερόμενοι όροι και προϋποθέσεις θα προβεί στην επιστροφή των χρημάτων σας με τον τρόπο που μας έχετε υποδείξει. Διευκρινίζουμε  ότι τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν τον πελάτη. Επίσης σε περίπτωση που δεν καλύπτονται η ανωτέρω όροι επιστροφής, τότε το προϊόν αποστέλλεται πίσω στον αποστολέα με χρέωση του ίδιου.
H ενημέρωση για την επιστροφή της παραγγελίας μπορεί να γίνει τηλεφωνικά στο 2109758658


ΑΚΥΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ
Ακύρωση μίας παραγγελίας μπορεί να γίνει εντός 24 ωρών από την ώρα αποστολής της με δύο δυνατούς τρόπους:
Τηλεφωνικά στο 210 9758658
Μέσω e-mail στο info@podhlato.gr

×