Sport & Fitness

Όργανα γυμναστικής Sport & Fitness - Ποδήλατα Δρόμου Podhlato | Η ιστορία μας

I.    Τα πρώτα βήματα
Η SPORT & FITNESS ιδρύθηκε το 1990. Αρχική της δραστηριότητα ήταν η εμπορία συμπληρωμάτων διατροφής τα οποία και εισήγαγε από την ομώνυμη Γερμανική εταιρεία.To πρώτο μας κατάστημα που δημιουργήθηκε στον Πειραιά ήταν ένα από τα ελάχιστα εκείνη την εποχή καταστήματα πώλησης οργάνων γυμναστικής και συμπληρωμάτων διατροφής.

II.   Τα βήματα προς την καταξίωση  
Η διαδρομή των επόμενων είκοσι πέντε ετών μέχρι σήμερα ήταν δύσκολη αλλά συνάμα ευχάριστη καθώς μας έδωσε την ευκαιρία και τη χαρά να στηριχτούμε σε χιλιάδες ικανοποιημένους πελάτες μας που πέρασαν αλλά και επανήλθαν στα καταστήματά μας. Η πορεία αυτών των 25 ετών αφήνει σήμερα ένα απόσταγμα γνώσης και ένα έμψυχο δυναμικό άρτια εκπαιδευμένο, με στόχο τη σωστή εξυπηρέτηση του πελάτη.
Μερικοί σταθμοί στην ιστορία της Sport & Fitness προς την καταξίωση ήταν οι ακόλουθοι:
Το 1997 επεκτείναμε τις δραστηριότητές μας με την εισαγωγή επαγγελματικών οργάνων γυμναστικής για εξοπλισμούς κυρίως γυμναστηρίων & ξενοδοχείων. Ο μεγάλος ανταγωνισμός απαιτούσε υψηλά ποιοτικά στάνταρ καθώς και άριστο service ,πράγμα πού μας καθιέρωσε πολύ σύντομα στον χώρο με ένα μεγάλο αριθμό ευχαριστημένων πελατών.
Το 2000 έγινε η μετεγκατάσταση του καταστήματός μας, στον Πειραιά, σε μεγαλύτερο ιδιόκτητο χώρο που μας έδωσε τη δυνατότητα επέκτασης των δραστηριοτήτων μας σε καινούργιους αθλητικούς τομείς καθώς και την καλύτερη οργάνωση των ήδη υπαρχώντων.
Το 2002 οργανώσαμε ένα  τμήμα κατασκευής μηχανημάτων γυμναστικής, στα Καμίνια στο Πειραιά ,κυρίως επαγγελματικών διαδρόμων σύγχρονης τεχνολογίας, με σκοπό να προσφέρουμε στους πελάτες μας πιο φθηνά και πιο αξιόπιστα προϊόντα.
Το 2008 με γνώμονα την πληρέστερη εξυπηρέτηση ακόμα και της πιο απομακρυσμένης περιοχής της Ελλάδας προχωρήσαμε -ακολουθώντας και πάλι από τους πρώτους την εξέλιξη-στη δημιουργία του ηλεκτρονικού μας καταστήματος www.sport-fitness.gr.
Το ίδιο έτος ιδρύσαμε το δεύτερο, ιδιόκτητο, κατάστημα Sport & Fitness στον Άγιο Δημήτριο το οποίο αποτελεί και τη κεντρική μας μονάδα. Στο κατάστημα του Αγίου Δημητρίου το οποίο βρίσκεται, έναντι της ομόνημης στάσης μετρό, επί της κεντρικής λεωφόρου Εθνικής Αντιστάσεως 153 (που επί της ουσίας είναι η λεωφόρος Βουλιαγμένης μετά τη μονοδρόμησή της στη κατεύθυνση προς Αθήνα) μπορείτε να βρείτε μία μεγάλη γκάμα προϊόντων όπως όργανα γυμναστικής, ποδήλατα δρόμου, αξεσουάρ οργάνων γυμναστικής, αξεσουάρ ποδηλάτων, είδη BOX, είδη πινγκ-πονγκ, είδη τέννις, είδη μπάσκετ και άλλα σε ένα χώρο τεσσάρων ορόφων.
Με την έναρξη της δραστηριότητας ποδήλατο δρόμου προχωρήσαμε στο σχεδιασμό του δεύτερου ηλεκτρονικού μας καταστήματος www.podhlato.gr και στη δημιουργία άρτια εξοπλισμένου και στελεχωμένου τμήματος Service ποδηλάτων.

III.    Η Sport & Fitness στο σήμερα - 25 Χρόνια δυναμικής παρουσίας
Η προσπάθεια ωστόσο δεν σταματά εδώ. Έχουμε συνεχή ενημέρωση, παρακολουθούμε τις διεθνείς εξελίξεις τού χώρου, επισκεπτόμαστε ανελλιπώς τις εκθέσεις τού εξωτερικού θέλοντας να είμαστε πάντα επίκαιροι και ανταγωνιστικοί.
Θα θέλαμε  να ευχαριστήσουμε  τούς πελάτες μας  δίνοντας την υπόσχεση ότι η Sport & Fitness  και οι συνεργάτες της  θα βρισκόμαστε πάντα δίπλα τους.
Γιορτάζοντας φέτος τα 25 Χρόνια Sport & Fitness σας επιφυλάσσουμε μια σειρά από εκπλήξεις, ξεκινώντας με τον επανασχεδιασμό του ηλεκτρονικού μας καταστήματος, κάνοντας το πληρέστερο και πιο λειτουργικό με στόχο την ακόμα καλύτερη δική σας εξυπηρέτηση.
.