Σχάρες αυτοκινήτου

Εμφάνιση: Λίστα Πλέγμα
Ταξινόμηση:
Προϊόντα ανά σελίδα:
Μπάρα Σχάρας PERUZZO Για Μεταφορά Γυναικείου Ποδηλάτου

Μπάρα για μεταφορά γυναικείου ποδηλάτου. Χρησιμοποιείτε για ποδήλατα που δεν διαθέτουν οριζόντιο σωλήνα ώστε να τοποθετούνται εύκολα πάνω σε σχάρα αυτοκινήτου. Συμβατή με όλα τα γυναικεία ποδήλατα και για όλες τις σχάρες αυτοκινήτου.

Λιανική τιμή 20,00€
Σχάρα Ποδηλάτων Αυτοκινήτου PERUZZO Οροφής Modena

Ρυθμιζόμενη σχάρα αυτοκινήτου μεταφοράς ποδηλάτων για οροφή. Μεταφέρει ποδήλατα κάθε μεγέθους ή τύπου (αγωνιστικά-mountain bikes). Συναρμολογείται πολύ εύκολα, ενώ όλα τα μέρη που ακουμπούν το ποδήλατο είναι επενδυμένα ώστε μην το γρατζουνά.

Λιανική τιμή 25,00€
Σχάρα Ποδηλάτων Αυτοκινήτου PERUZZO Οροφής Tour Professional Με Μπλοκάζ

Η σχάρα οροφής Peruzzo Tour Progessional έχει σχεδιαστεί για να στηρίζει το ποδήλατο στο εμπρόσθιο πιρούνι και τον οπίσθιο τροχό. Ταιριάζει με τις περισσότερες μπάρες οροφής 70 x 55 cm.

Λιανική τιμή 27,00€
Σχάρα Ποδηλάτων Αυτοκινήτου PERUZZO Πορτμπαγκάζ BDG Bassano DI Grappa

Οπίσθα σχάρα αυτοκινήτου για εύκολη και γρήγορη μεταφορά ενός ποδηλάτου. Κατάλληλη για όλους τους τύπους αυτοκινήτων εκτός από sedan. Έρχεται σε λευκή απόχρωση.

Λιανική τιμή 38,00€
Σχάρα Ποδηλάτων Αυτοκινήτου PERUZZO Πορτμπαγκάζ Cruiser New Σιδερένια

Σχάρα αυτοκινήτου μεταφοράς ποδηλάτων για πορτμπαγκάζ. Μεταφέρει έως 4 ποδήλατα συνολικού βάρους 60 κιλών, κατασκευασμένη με σιδερένιους σωλήνες πάχους 25mm. Περιλαμβάνει 6 ιμάντες για την στήριξη της στο αυτοκίνητο καθώς και για την τοποθέτηση των ...

Λιανική τιμή 40,00€
Σχάρα Ποδηλάτων Αυτοκινήτου PERUZZO Οροφής Napoli Για 50x40mm Μπάρα Με Κλειδαριά

Ρυθμιζόμενη σχάρα αυτοκινήτου μεταφοράς ποδηλάτων για οροφή. Όλα τα μέρη που ακουμπούν το ποδήλατο είναι επενδυμένα με ειδικό λάστιχο ώστε μην το γρατζουνά.

Λιανική τιμή 45,00€
Σχάρα Ποδηλάτων Αυτοκινήτου PERUZZO Οροφής Napoli Για 70x50mm Μπάρα Με Κλειδαριά

Ρυθμιζόμενη σχάρα αυτοκινήτου μεταφοράς ποδηλάτων για οροφή. Όλα τα μέρη που ακουμπούν το ποδήλατο είναι επενδυμένα με ειδικό λάστιχο ώστε μην το γρατζουνά.

Λιανική τιμή 52,00€
Σχάρα Ποδηλάτων Αυτοκινήτου PERUZZO Οροφής Imola Με Κλειδαριά

Σχάρα όροφής αυτοκινήτου για μεταφορά ποδηλάτου. Ιδανική για όλα τα μεγέθη ή τύπους ποδηλάτων (αγωνιστικά-mountain bikes). Συναρμολογείται πολύ εύκολα, ενώ όλα τα μέρη που ακουμπούν το ποδήλατο είναι επενδυμένα ώστε μην το γρατζουνά.

Λιανική τιμή 55,00€
Σχάρα Ποδηλάτων Αυτοκινήτου PERUZZO Πορτμπαγκάζ Cruiser Deluxe

Σχάρα αυτοκινήτου μεταφοράς ποδηλάτων για πορτμπαγκάζ. Μεταφέρει έως 3 ποδήλατα συνολικού βάρους 45 κιλών, κατασκευασμένη με σωλήνες πάχους 25mm. Περιλαμβάνει 6 ιμάντες για την στήριξη της στο αυτοκίνητο.

Λιανική τιμή 55,00€
Σχάρα Ποδηλάτων Αυτοκινήτου PERUZZO Κοτσαδόρου Cruising

Σχάρα αυτοκινήτου μεταφοράς ποδηλάτων για κοτσαδόρο, κατάλληλη για 2 ποδήλατα. Συναρμολογείται εύκολα χωρίς την χρήση εργαλειών. Συμπεριλαμβάνει 2 ιμάντες πλευρικής στήριξης για μέγιστη σταθερότητα ενώ όλα τα μέρη που ακουμπούν το ποδήλατο έχουν επένδυση με ειδικό λάστιχο ώστε μην το ...

Λιανική τιμή 60,00€
Σχάρα Ποδηλάτων Αυτοκινήτου PERUZZO Οροφής Maranello Αλουμινίου

Ιδανική για όλα τα μεγέθη ή τύπους ποδηλάτων (αγωνιστικά-mountain bikes). Συναρμολογείται πολύ εύκολα, ενώ όλα τα μέρη που ακουμπούν το ποδήλατο είναι επενδυμένα ώστε μην το γρατζουνά.

Λιανική τιμή 62,00€
Σχάρα Ποδηλάτων Αυτοκινήτου PERUZZO Πορτμπαγκάζ Verona Μαύρη 25mm

Σχάρα αυτοκινήτου μεταφοράς ποδηλάτων για πορτμπαγκάζ, κατάλληλη για την μεταφορά έως 3 ποδήλατα συνολικού βάρους 45 κιλών. Είναι κατασκευασμένη με σωλήνες πάχους 25mm σε μαύρη απόχρωση και περιλαμβάνει 6 ιμάντες για την στήριξη της στο ...

Λιανική τιμή 65,00€
Σχάρα Ποδηλάτων Αυτοκινήτου PERUZZO Jeep 4X4

Σχάρα αυτοκινήτου Jeep για 2 ποδήλατα, κατασκευασμένη με σωλήνες χάλυβα διαμέτρου 25 mm. Τοποθείται πίσω από τη ρεζέρβα. ΔΕΝ προσαρμόζεται στο ΤΟΥΟΤΑ RAV4.

Λιανική τιμή 66,00€
Σχάρα Ποδηλάτων Αυτοκινήτου PERUZZO Πορτμπαγκάζ Asolo Σιδερένια

Σχάρα αυτοκινήτου μεταφοράς ποδηλάτων για πορτμπαγκάζ ιδανική για την μεταφορά έως 3 ποδηλάτων συνολικού βάρους 45 κιλών. Είναι κατασκευασμένη με σωλήνες πάχους 30mm. Περιλαμβάνει 6 ιμάντες για την στήριξη της στο αυτοκίνητο και ειδικές θέσεις για την τοποθέτηση του κάθε ποδηλάτου στις οποίες αυτό ασφαλίζει με ειδικό λάστιχο το οποίο ταυτόχρονα προστατεύει και τον σκελετό από ...

Λιανική τιμή 70,00€
Σχάρα Ποδηλάτων Αυτοκινήτου PERUZZO Πορτμπαγκάζ Verona Ασημί 30mm

Σχάρα αυτοκινήτου μεταφοράς ποδηλάτων για πορτμπαγκάζ, κατάλληλη για την μεταφορά έως 3 ποδήλατα συνολικού βάρους 45 κιλών. Είναι κατασκευασμένη με σωλήνες πάχους 30mm και περιλαμβάνει 6 ιμάντες για την στήριξη της στο αυτοκίνητο.

Λιανική τιμή 70,00€
Σχάρα Ποδηλάτων Αυτοκινήτου PERUZZO Πορτμπαγκάζ Venezia Σιδερένια

Σχάρα αυτοκινήτου μεταφοράς ποδηλάτων για πορτμπαγκάζ. Συμπαγής και ευέλικτη οπίσθια σχάρα για μεταφορά 3 ποδηλάτων. Διαθέτει σιδερένιο σκελετό πάχους 30mm, με σχεδιασμό που επιτρέπει την εφαρμογή της σε αυτοκίνητα με αεροτομή. Εύκολη και γρήγορη τοποθέτηση σε όλους τους τύπους ...

Λιανική τιμή 80,00€
Σχάρα Ποδηλάτων Αυτοκινήτου PERUZZO Οροφής Sherpa Αλουμινίου

Σχάρα αυτοκινήτου μεταφοράς ποδηλάτων για οροφή, κατασκευασμένη από αλουμίνιο. Όλα τα μέρη που ακουμπούν το ποδήλατο είναι επενδυμένα με ειδικό λάστιχο ώστε μην το γρατζουνά. Ο βραχίονας πιάνει το ποδήλατο από το μπράτσο του δισκοβραχίονα για ιδανικό κράτημα.
 
Συμπεριλαμβάνει 2 ιμάντες για την στήριξη των τροχών και κλειδαριά ώστε να ασφαλίζετε το ποδήλατο από πιθανή κλοπή. Τοποθετείται σε όλες τις μπάρες οροφής μεγέθους ...

Λιανική τιμή 85,00€
Σχάρα Ποδηλάτων Αυτοκινήτου PERUZZO Κοτσαδόρου Arezzo 4 Ποδηλάτων

Σχάρα αυτοκινήτου μεταφοράς ποδηλάτων για κοτσαδόρο, κατάλληλη για 4 ποδήλατα με δυνατότητα επικλινής θέση για άνοιγμα του πορτμπαγκάζ. Συναρμολογείται εύκολα χωρίς την χρήση εργαλείων.

Λιανική τιμή 95,00€
Εμφάνιση: Λίστα / Πλέγμα